Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/1/f/artecta-boomverzorging.be/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4773 Demonteren | Artecta-Boomverzorging
Logo Artecta

Demonteren

Steeds vaker komen bomen voor tussen bebouwing of tuinen waar rondom de boom heel wat elementen staan die niet beschadigd mogen worden.

Wanneer de boom verwijderd moet worden maar niet kan vallen, kunnen wij deze voor u demonteren. Door middel van touwtechnieken begeven we ons doorheen de boom om zo de boom in kleine stukjes af te zagen, ook wel demonteren genoemd. De stukken die wij afzagen kunnen wij afvangen waardoor onderstaande objecten onbeschadigd zullen blijven.

afbreken op sporen

Het voordeel aan deze techniek is dat men geen grote of dure machines moet gebruiken om de boom alsnog te kunnen demonteren. Vaak kunnen deze machines zich niet in de buurt van de boom begeven zonder schade aan gazons of andere tuinelementen toe te brengen.

Omdat het gebruik van een motorzaag in de boom niet geheel zonder risico is, zijn wij steeds met 2 ervaren boomverzorgers die getraind zijn in reddingsoperaties doorheen de boom.

demonteren