Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/1/f/artecta-boomverzorging.be/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4773 Vellingen | Artecta-Boomverzorging
Logo Artecta

Vellingen

Spijtig genoeg, maar soms dienen bomen verwijderd te worden. De oorzaken hiervan kunnen zijn dat deze gevaarlijk worden, voor veel overlast zorgen of niet de juiste boom op de juiste plaats.
Het verwijderen van bomen is nooit fijn, maar is soms noodzakelijk. Het weghalen van bomen kunnen we zowel vanuit de boom zelf als vanop de grond. Dit laatste kan enkel wanneer er voldoende plaats op de grond is voor de boom in zijn geheel te laten vallen.

velling

Een boom heeft een natuurlijke valrichting namelijk aan de kant waar hij het meeste gewicht heeft. Doorheen onze vele jaren van ervaring kunnen wij dit vaak goed inschatten. Wanneer we een boom willen laten vallen tegen zijn natuurlijke valrichting, gebruiken wij aangepaste lier- en katroltechnieken om alsnog de juiste valrichting van de boom te kunnen garanderen. Zo valt de boom altijd op de correcte plaats.

velling